Manifattura del Seveso neemt Bamberger merknamen over.

 

Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van linnen, blijft onze Italiaanse handelspartner MANIFATTURA DEL SEVESO zich continu door ontwikkelen dankzij de passie die voortdurend in het werk wordt gelegd én een constante focus op duurzaamheid en een lagere impact op het milieu. Zij staan in Italië en wereldwijd bekend om de hoge kwaliteit van de producten, de elegantie en diversiteit van de producten. In Nederland en België is JWB exclusieve vertegenwoordiger van deze linnensoorten.

Nu Bamberger Kaliko niet langer actief is, heeft MDS de bekende merknamen overgenomen en heeft hier een prachtig alternatief voor!

  • CIALUX®, vergelijkbaar met IRIS, is ons meest populaire viscose materiaal. Het kan offset bedrukt worden met hoge resultaten.

            

  • ASSUAN, vergelijkbaar met FRANKONIA, én vergelijkbaar met Cialux®, maar met een open garen en een natuurlijke, ruwe ‘touch’.

 

  • BUKRAM P EXTRA, vergelijkbaar met DURABEL, is een met acryl gecoate katoenen doek met een linnen afwerking. Dankzij de coating is een zuivere snit gegarandeerd.

 

  • PARADISE vergelijkbaar met DUO, is een speciale tweekleurige stof, op een viscose weefsel met een moderne uitstraling.

 

  • BUKRAM P EXTRA FANTASIA vergelijkbaar met RECORD, is een katoenen doek met acrylcoating en een papieren backing, meestal gebruikt voor encyclopedieën omdat het duurzaam is en lang meegaat.

 

Meer weten? Wij hebben Cialux, Assuan en Paradise standaard in diverse kleuren op voorraad en dit is vanuit voorraad ook in meters te verkrijgen. Vragen? Mail: commercie@jwb.nl

https://www.jwb.nl/producten/boekbinden-grafische-afwerking/boek-bandmaterialen/linnen/