ASLAN WrapTheHouse in mat en transparant

Wormer, woensdag 3 mei 2017

 • Digitaaldruk-folies

  Digitaaldruk-folies

 • Nieuwe zelfklevende digitaal druk-folie voor creatieve wand- en façadedecoratie.

   

  Met de bestaande WrapTheHouse DFP 45 biedt ASLAN, de Duitse fabrikant van zelfklevende folies, reeds een digitaal druk-oplossing voor creatieve wand- en façade-decoratie in glanzend wit aan. Om reflecties te minimaliseren, introduceert ASLAN twee matte versies van deze folie: mat/wit en mat/transparant. Deze nieuwe folies behouden ook na verwerking de matte optiek; een extra laminaat ter bescherming is dus niet nodig.

  De drie WrapTheHouse folies zijn uitermate geschikt voor toepassing op ruwe, outdoor ondergronden (muren, wanden) vanwege de speciale, weersbestendige lijmlaag. De folies worden dan ook voor minimaal drie jaar gegarandeerd in buitentoepassingen. Tegelijkertijd kan de folie binnen een periode van 6 maanden in één stuk en zonder achterblijven van lijmresten, probleemloos worden verwijderd.

  Wanden kunnen zo binnen korte tijd omgetoverd worden tot opvallende reclamezuilen voor tijdelijke promoties, verkoopacties en dergelijke, Ook voor de unieke aankleding van wanden in de interieurbouw of bijvoorbeeld in winkels, bieden de reflectie-arme ASLAN DFP 55 (mat wit) en ASLAN DFP 65 (mat transparant) dé oplossing. Een extra voordeel van de transparante uitvoering is dat zelfs de fijnste motieven en kleur verlopen kunnen worden afgebeeld. Vanwege de gemakkelijke volvlakverkleving van de transparante folie hoeven beelden niet ‘vrij’ gemaakt te worden, uitgesneden en (gepositioneerd) geplakt te worden.

  De 80 µm sterke pvc-folies zijn een perfect, eenvoudig te verwijderen alternatief voor banners, (grootformaat) posters, etc. De ASLAN WrapTheHouse folies laten zicht middels solvent-, eco-solvent-, latex- en uv-drogende inkten bedrukken. Het rolformaat is 25 meter x 137 cm.

   

  Nadere informatie en ook monsters zijn op te vragen middels het contactformulier van de site of per telefoon +31 (0) 75 621 1001.


  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl