ASLAN MirrorEffect AntiScratch SE 75: Gouden spiegeleffect film – weerspiegelend en krasvast

Wormer, maandag 23 juli 2018

 • Glasdecoratie-folies

  Glasdecoratie-folies

 • ASLAN, de Duitse product en specialist op het gebied van zelfklevende films, breidt haar portfolio van speciaal effect films uit. De zelfklevende Polyester film MirrorEffect AntiScratch ASLAN SE 75 is nu – naast zilver - ook leverbaar in goud. Beide folies worden gekenmerkt door een briljante spiegelachtige afwerking en zeer (ongeëvenaard!) krasbestendig oppervlak. Het aanbrengen van een beschermfolie is dan ook overbodig.

  Toegepast op gladde ondergronden geeft het gepolijste oppervlak van de film een briljant spiegelbeeld weer. Zilveren spiegel effecten maken ruimtes optisch groter en helderder, terwijl de gouden optiek daar nog eens een ‘warme impressie’ aan toevoegt. Met behulp van een plotter kan de film in iedere gewenste vorm worden gesneden.

  De zelfklevende spiegel effect film is speciaal ontworpen voor de decoratie van gladde oppervlakken, toegepast in etalages, visual merchandising, standbouw en interieurdesign. Ze is bij uitstek geschikt voor toepassing op transparante ondergronden, waarbij het spiegeleffect aan twee zijden zichtbaar is.

  MirrorEffect AntiScratch ASLAN SE 75 goud en zilver hebben een duurzaamheid (buiten) van 3 tot 5 jaar en zijn verkrijgbaar in een rolafmeting van 25 m x 1.25 m.

   

  ______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl