Print’nGo ASLAN DFP 33

Wormer, woensdag 28 juni 2017

 • Digitaaldruk-folies

  Digitaaldruk-folies

 • De nieuwe antislip, 2-in-1 oplossing voor zelfklevende Floor Graphics.

   

  ASLAN, de fabrikant van zelfklevende folies uit Overath, Duitsland, breidt haar assortiment Floor Graphics folies verder uit met een direct bedrukbare antislip folie. De ASLAN DFP 33 hoeft na bedrukking niet gelamineerd te worden met een extra laminaat. De folie kwalificeert zich dankzij de ruwheid van het oppervlak moeiteloos voor de R9 slip resistentie-klasse. De 125 µm sterke, mat witte folie bespaart daarmee de gebruiker tijd en materiaal. En biedt de ideale oplossing voor kortdurende decoratie van gladde binnenvloeren. Binnen een termijn van 6 maanden kan de folie worden verwijderd zonder lijmresten achter te laten.

  Vanwege de R9-classificatie kan ze veilig worden toegepast in openbare ruimten zoals luchthavens, stations, winkelcentra, beurzen, etc. Het drukbeeld, middels Solvent-, Latex-, en UV-inkten geprint, is uitermate kras vast en zeer geschikt voor print & plot-applicaties.
  ASLAN Print’nGo DFP 33 wordt geleverd in rollen; lengte 25 meter, breedte 137 cm.

  Nadere informatie en ook monsters zijn op te vragen middels het contactformulier van de site of per telefoon +31 (0) 75 621 1001.


  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl