Nieuwe Japanse papieren voor de restauratie, ...

Wormer, donderdag 10 september 2015

 • Restauratiematerialen

  Restauratiematerialen

 •  

  P E R S B E R I C H T


  Nieuwe Japanse papieren voor de restauratie, archivering en conservering.

  Met de introductie van maar liefst 18 nieuwe Japanse papieren voor de restauratie, archivering en conservering van (cultureel) erfgoed, breidt Jansen-Wijsmuller haar assortiment Japanse papieren aanzienlijk uit. De nieuwe papieren, waarvan 17 leverbaar in vellen en één op de rol, variëren van een 2 g/m2 Kozu KR2 natuur met een pH van 7,0 tot een 71 grams Kandashi H/M van 70 % Thai Kozo en 30 % celstof en een pH van 6,6. De volledige lijst vindt u door volgende link te volgen; Japanse papieren - nieuw.

  De nieuwe Japanse papieren zijn vooralsnog leverbaar uit fabrieksvoorraad. Een monstercollectie is op aanvraag beschikbaar.

  Voor meer informatie over Japanse papieren, maar ook andere producten voor het restaureren van erfgoed, kunt u terecht op www.jwb-ceka.nl.
  __________________________________________________________________________________________
   
  Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.  
  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V. is dé groothandel in boekbinders-, restauratie- en conservatiematerialen, zelfklevende folies en speciaal papieren. Daarnaast voert het bedrijf een uitgebreid assortiment metaalwaren (katernspelden, mechanieken, papierneerhouders, holnieten, busschroeven, boekhoeken, geweerknopjes, etc.) en kunststofwaren (PVC afdeklijsten, bind- en klemruggen, busschroeven, clickbindingen etc.). In een magazijn van circa 2.000 m² worden meer dan 5.000 verschillende artikelen in de meest uiteenlopende uitvoeringen op voorraad gehouden. Samen met haar partners, allen erkende leveranciers, komt het bedrijf tegemoet aan de eisen van de tegenwoordige klant: het juiste materiaal, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd.
   


                                                                             -o-o-o-
   
  Voor meer informatie:
   
  Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.
  J.C. van Ede
  T: 075 621 1001  F: 075 621 6811  E: info@jwb-ceka.nl   W: www.jwb-ceka.nl