Nieuw: ASLAN MirrorEffect AntiScratch SE 75

Wormer, woensdag 9 november 2016

 • Metaaleffect-folies

  Metaaleffect-folies

 • De nieuwe zelfklevende sterk spiegelende, krasbestendige spiegeleffect-film.

  ASLAN, de Duitse specialist in zelfklevende folies, breidt haar leveringsprogramma verder uit met de MirrorEffect AntiScratch ASLAN SE 75. Deze zelfklevende spiegelfilm wordt gekenmerkt door een briljant spiegelend oppervlak, dat ook nog eens uiterst krasbestendig is. Deze eigenschappen maken de SE 75 tot een unieke folie.

  Toegepast op een gladde, homogene ondergrond, reflecteert de folie het spiegelbeeld op een briljante wijze. Ruimten lijken hierdoor optisch groter en lichter dan dat ze daadwerkelijk zijn. Daarbij heeft de folie nog meer voordelen: ze is lichtgewicht, maar toch sterk. Tegelijkertijd is de folie gemakkelijk te verwerken. Met een snijplotter kunnen de mooiste uitsneden worden gemaakt, terwijl de folie nog altijd gemakkelijk van de backing is los te halen.
  Een bijzonder en zeer essentieel voordeel is de krasvastheid van het oppervlak. De folie kan dan ook toegepast worden zonder beschermfolie. Sterker nog; de hoge krasvastheid waarborgt dat het spiegeleffect briljant blijft; ook op de langere termijn en dat de folie eenvoudig kan worden gereinigd.

  De folie, speciaal ontwikkeld voor de decoratie van gladde ondergronden, is uitermate geschikt voor toepassing in winkelinrichting, interieur design, creatieve merchandising en zelfs de standbouw. Met de unieke kwaliteiten aan zowel kleef- als zichtzijde, is de folie ook zeer interessant voor toepassing op doorzichtige ondergronden als bijvoorbeeld glaspanelen,(etalage-) ruiten, etc.

  MirrorEffect AntiScratch ASLAN SE 75 is tenminste 3 tot 5 jaar, buiten houdbaar. Het is leverbaar in rollen van 25 m x 125 cm.


  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl