IIlustra: een nieuwe glasdecorfolie met decoratief design en dry-apply technologie.

Wormer, dinsdag 7 april 2015

 • Glasdecoratie-folies

  Glasdecoratie-folies

 •  

  P E R S B E R I C H T

  Illustra: een nieuwe glasdecorfolie met decoratief design en dry-apply technologie.


  Met de nieuwe Illustra-serie introduceert ASLAN  een nieuwe glasdecorfolie waarmee op eenvoudige wijze een fris en eigentijds design kan worden gecreëerd. De transparante folie, met een attractieve, witte bedrukking, is in drie dessins leverbaar: “Linen”, “Dot” en “Snow”.

  In zowel zakelijke als private toepassing bieden de Illustra folies een decoratieve privacy. Grotere ruimtes kunnen door toepassing van de folie opgedeeld worden in kleinere units, zonder dat licht ‘weggenomen’ wordt. Ideaal in kantoren, winkels, artsenpraktijken, banken, hotels, etc.

  Dankzij de ASLAN dry-apply technologie zijn de polymere, PVC-folies eenvoudig te verwerken, zonder toepassing van water. Omdat de decoratie op de onderzijde (de plakzijde) is aangebracht, is deze kras- en oplosmiddelbestendig. De folie zelf kan bedrukt worden met Solvent-, Eco-Solvent-, Latex- en UV-drogende inkten, maar ook zeefdrukinkten. De minimale houdbaarheid, buiten, is 7 jaar.

  Tijdens Fespa in Keulen (D), van 18 tot 22 mei a.s., zullen de folies op de ASLAN stand; Hal 6, standnr. P111, uiteraard worden tentoongesteld.

  Voor meer informatie over de glasdecor- en de andere ASLAN folies, of het aanvragen van monsters kunt u terecht op 
  www.aslan-schwarz.com en www.jwb-ceka.nl.


  ASLAN folies worden in de Benelux geleverd door Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  __________________________________________________________________________________________

  Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.  
  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.is dé groothandel in boekbinders-, restauratie- en conservatiematerialen, zelfklevende folies en speciaal papieren. Daarnaast voert het bedrijf een uitgebreid assortiment metaalwaren (katernspelden, mechanieken, papierneerhouders, holnieten, busschroeven, boekhoeken, geweerknopjes, etc.) en kunststofwaren (PVC afdeklijsten, bind- en klemruggen, busschroeven, clickbindingen etc.). In een magazijn van circa 2.000 m² worden meer dan 5.000 verschillende artikelen in de meest uiteenlopende uitvoeringen op voorraad gehouden. Samen met haar partners, allen erkende leveranciers, komt het bedrijf tegemoet aan de eisen van de tegenwoordige klant: het juiste materiaal, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd.[
  www.jwb-ceka.nl]
   

  ASLAN, Schwarz GmbH & CO KG
  ASLAN, Schwarz GmbH, in Overath (D), dat in 2015 haar 65-jarig bestaan viert, is een familiebedrijf en innovator in de techniek van zelfklevende folies. ASALN is succesvol in de ontwikkeling, productie en het wereldwijd vermarkten van hoogwaardige, zelfklevende folies voor reclame-, communicatie-, en industrie-toepassingen. Naast het standaard assortiment biedt ASLAN op maat gemaakte, klant specifieke oplossingen. Belangrijkste markt en zwaartepunt in het assortiment, ligt bij ‘reclame techniek en digitaal druk’. Daarnaast heeft het een omvangrijk portfolio voor verschillende andere markten zoals glasdecoratie, boek & bureau, industrie & handwerk, hobby etc.  [
  www.aslan-schwarz.com]

                                                                                                    -o-o-o-
   
  Voor meer informatie:
   
  Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.
  J.C. van Ede
  T: 075 621 1001  F: 075 621 6811  E: info@jwb-ceka.nl   W: 
  www.jwb-ceka.nl