ICN/RCE certificering wederom bevestigd!

Wormer, maandag 13 juli 2015

 • Dozen - zuurvrij (ICN)

  Dozen - zuurvrij (ICN)

 • P E R S B E R I C H T

  ICN certificering van materialen voor het archiveren, conserveren van (cultureel) erfgoed wederom bevestigd!


  Wormer, 13 juli 2015.
  Met het, na de voorgeschreven periode van twee jaar, wederom behalen van de ICN-certificaten, bevestigt Jansen-Wijsmuller & Beuns haar positie als dé leverancier van (alle) materialen voor het archiveren, conserveren en restaureren van (cultureel) erfgoed.

  Dozen, het karton waarvan de dozen zijn gemaakt en het papier en karton voor omslagen, enveloppen, mappen, etc.; inclusief de zuurvrije clickbindingen, zijn aan de strenge eisen van ICN 2, 3, 4, 10 en 11 onderworpen door een onafhankelijk laboratorium. De resultaten zijn helder: alle materialen hebben de tests glansrijk doorstaan. Erfgoed kan dus veilig, conform de Archiefwet, worden gearchiveerd in de archiefmaterialen van Jansen-Wijsmuller & Beuns.

  Naast de ICN certificaten* kunnen ook FSC, PAT en ISO, vrijblijvend worden opgevraagd via info@jwb-ceka.nl.

   

  * Vanwege de zomervakantie bij het RCE, zullen de certificaten die ICN/RCE afgeeft op basis van de testresultaten, helaas wat langer op zich laten wachten. Wij hopen deze eind augustus te ontvangen. 

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

   

  Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V. 
  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.is dé groothandel in boekbinders-, restauratie- en conservatiematerialen, zelfklevende folies en speciaal papieren. Daarnaast voert het bedrijf een uitgebreid assortiment metaalwaren (katernspelden, mechanieken, papierneerhouders, holnieten, busschroeven, boekhoeken, geweerknopjes, etc.) en kunststofwaren (PVC afdeklijsten, bind- en klemruggen, busschroeven, clickbindingen etc.). In een magazijn van circa 2.000 m² worden meer dan 5.000 verschillende artikelen in de meest uiteenlopende uitvoeringen op voorraad gehouden. Samen met haar partners, allen erkende leveranciers, komt het bedrijf tegemoet aan de eisen van de tegenwoordige klant: het juiste materiaal, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd.[www.jwb-ceka.nl]

   

                                                                                                                             -o-o-o-

  Voor meer informatie:

  Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.
  J.C. van Ede
  T: 075 621 1001 
  F: 075 621 6811 
  E: info@jwb-ceka.nl