Hoog transparante digitaal druk film van ASLAN

Wormer, maandag 1 februari 2016

 • Digitaaldruk-folies

  Digitaaldruk-folies

 • WindowClear: de nieuwe, hoog transparante digitaaldrukfolie van ASLAN

   

  ASLAN, producent van vele folie specialiteiten, breidt haar programma van digitaal drukfolies opnieuw uit en wel met de WindowClear ASLAN DFP 18. De folie is speciaal ontwikkeld voor glasdecoratie, waarbij een hoge transparantie van de film vereist is.

  De DFP 18 is een flexibele, polymere, PVC-folie die ook eenvoudig op gebogen oppervlakken toegepast kan worden. Bovenal maakt de folie het mogelijk om een enorme tijd- en dus kostenbesparing te realiseren. Het gedrukte beeld kan eenvoudig middels een vol-vlak-verkleving worden gemonteerd. Het hoeft niet eerst geplot en vrijstaand gemaakt te worden; overgezet op een applicatietape; om vervolgens ‘geplakt’ te worden. Het drukbeeld onderscheidt zich op basis van de drukkwaliteit. De niet bedrukte delen blijven door de transparantie ook daadwerkelijk onzichtbaar. Dit maakt het mogelijk om ook een subtiel kleurverloop en ragfijne motieven op het glas ‘af te beelden’.

  De folie is daarmee ideaal voor de vormgeving van glazen deuren en (scheidings-)wanden in kantoren, restaurants, etc. maar ook van etalages. Met een spiegelverkeerde bedrukking kan de folie aan de binnenzijde van de etalageruit worden geplakt. Daarmee is het niet alleen tegen vandalisme beschermd, maar worden de kleuren van het beeld zelf, achter glas, nog briljanter.

  De WindowClear ASLAN DFP 18 wordt geleverd op een rolbreedte van 137 cm, rollengte 50 meter. De folie is te bedrukken met alle gangbare solvent-, eco-solvent-, latex- en uv-drogende inkten. De minimale houdbaarheid buiten van 7 jaar maakt ook langdurige inzet mogelijk.

  Neem voor meer informatie en/of monsters contact met ons op.

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl