ASLAN EBL 300 een perfecte combinatie tussen glasdecoratie en whitebord-functionaliteit.

Wormer, vrijdag 24 november 2017

 • Glasdecoratie-folies

  Glasdecoratie-folies

 • Met de introductie van de nieuwe ASLAN EBL 300, combineert ASLAN twee unieke kwaliteiten van haar folies in één. De nieuwe folie met een zandstraal-effect biedt een twee-in-één functionaliteit. Als glasdecoratiefolie biedt het de mogelijkheid om, op decoratieve wijze, privacy te creëren. Met haar ‘whiteboard-functionaliteit kan het tegelijkertijd voor communicatie-, presentatiedoeleinden worden ingezet.

  Het speciaal ontwikkelde oppervlak kan met alle gangbare whiteboard markers worden beschreven. Met een droge microfiberdoek kan het even gemakkelijk weer worden schoongeveegd, zonder schaduwen of ‘ghoasting-effecten’ achter te laten. Glazen oppervlakken in kantoren, vergaderzalen, ziekenhuizen, etc. met deze folie krijgen zo een extra toepassing. Ze kunnen beschreven worden; op ieder moment en zo vaak als gewenst.

  De folie wordt geleverd met de ASLAN Dryapply technologie, waardoor de folie eenvoudig en zonder luchtblaasjes kan worden geplakt. Omdat de folie ook prima te plotteren is, kan iedere gewenste vorm, afbeelding worden gesneden.

  De 80 µm sterke pvc-folie is geschikt voor langjarige toepassing, maar kan ook na meerdere jaren eenvoudig worden verwijderd. De folie wordt geleverd in rollen van 50 m x 137 cm.

   

  Monsters vraagt u op via het contactformulier.

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl