Champagne voor iedereen! Met ASLAN MetalLux SE 50.

Wormer, maandag 26 november 2018

 • Metaaleffect-folies

  Metaaleffect-folies

 • MetalLux SE 50; edele metaaleffect films van ASLAN

   

  ASLAN, de Duitse producent en specialist op het gebied van zelfklevende films, breidt haar portfolio van speciaal effect films uit. De nieuwe MetalLux SE 50 is per direct leverbaar in Champagne en Platina. Beide kleuren maken indruk door hun edele uitstraling en zijn tegelijkertijd trendy en tijdloos.

  Toegepast op een effen, homogeen oppervlak komen de matte kleuren volledig tot hun recht. Creëert Champagne een warme ambiance; Platina geeft een koele elegantie aan iedere ruimte. De zelfklevende films kunnen voor vol vlak-verkleving worden ingezet, maar uiteraard ook voor spectaculaire accenten door middel geplotte logo’s en/of letters.

  Dankzij een dikte van 50 μm zijn de films eenvoudig aan te brengen. Hoewel ASLAN droog plakken adviseert, is nat aanbrengen zeker mogelijk. Voordeel hiervan is dat de folie makkelijk gepositioneerd kan worden en de opbouw van statische elektriciteit wordt verminderd. Voorwaarde is uiteraard wel dat het water voorzichtig, maar volledig moet worden weg gewreven. Kleine krasjes, bijvoorbeeld door het gebruik van een rakel, kunnen met behulp van een microfiber doek worden verwijderd. Uiteraard verdient het aanbeveling het te plakken oppervlak goed schoon te maken.

  Beide films zijn uitermate geschikt voor winkelaankleding, beursstand-design, visual merchandising en interieur design. Ook meubel-, wand-, of zelfs plafondpanelen kunnen er mee gedecoreerd worden.

  ASLAN MetalLux Champagne en Platina hebben een houdbaarheid van 2 jaar (buiten). Beide zijn leverbaar in rollen van 25 meter x 125 cm.

   

  ______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl