Trendkleur rosé-goud verbreedt de ASLAN Metaaleffektfolie-range.

Wormer, donderdag 7 september 2017

 • Metaaleffect-folies

  Metaaleffect-folies

 •  

  ASLAN, het familiebedrijf uit Overath, Duitsland dat zich specialiseert in de ontwikkeling en productie van zelfklevende folies, breidt haar assortiment metaaleffect-folies verder uit. Aan de bestaande CA 23-range, die reeds uit meerdere glanzende en geborstelde folies bestaat, wordt een nieuwe kleur toegevoegd: rosé-goud, glanzend.

  Rosé-goud is de nieuwe trendkleur en populair in vele verschillende markten; decoratie, sieraden, elektronica, mode, interieur design, etc. De zelfklevende, rosé-gouden polyester film, kan gemakkelijk geïntegreerd worden in etalage- en winkeldecoratie, maar ook in visual merchandising-concepten. De glanzende folie kan zowel voor volvlakverkleving als geplotte tekst (logo’s) worden toegepast. Met een dikte van 50 mμ, laat ze zich gemakkelijk verwerken.

  Vanwege de identieke uitstraling aan zowel de zicht- als de kleefzijde, is de folie eveneens uitermate geschikt voor toepassing op glas. Door een spiegelverkeerd geplot motief aan de binnenzijde van de glazen (etalage-) ruit te plakken, is de decoratie tegelijk beschermd tegen beschadiging en vandalisme, maar ook tegen weersinvloeden. De folie heeft een minimale houdbaarheid, buiten en binnen, van twee jaar. CA 23 in zilver en goud, glanzend zelfs 3 – 5 jaar.

  De standaard rolafmetingen zijn 25 meter x 125 cm.

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl