See it, touch it, feel it.

Wormer, vrijdag 13 april 2018

 • Beschermfolies

  Beschermfolies

 • ASLAN SL 109; De nieuwe zelfklevende beschermfolie SL 109 die een heldere kleurweergave combineert met een soft-touch en een hoge krasbestendigheid.

  ASLAN, de Duitse producent van zelfklevende kwaliteit-films voor bijzonder applicaties, heeft een nieuwe beschermfolie met Soft-Touch ontwikkeld. De voordelen van deze ASLAN EcoSoftTouch SL 109 zijn een briljante kleurweergave van de print na laminering en een hoge krasbestendigheid. Het Soft-Touch oppervlak resulteert in een prachtig ‘Look”- en ‘Feel’-product.

  Daar waar in huidige toepassingsgebieden matte beschermlaminaten normaliter de kleurengamma van de print absorberen, bereikt ASLAN SL 109 juist het tegengestelde effect. Kleuren worden helderder en kleurrijker na veredeling met de beschermfolie. De milieuvriendelijke PP folie kan dus overal ingezet worden waar kleuren helder moeten blijven, ondanks de toepassing van een matte beschermlaminaat. Daarmee is de SL 109 niet alleen interessant voor toepassing op (roll-up) banners, maar zeker ook voor interieur design en zelfs verpakkingen (dummies).

  De folie is ontwikkeld voor indoor-toepassingen en is uitstekend te verwerken op iedere standaard digitale print met solvent-, eco-solvent, latex en water gebaseerde inkten.

  Vanwege de toepassing op (roll-up) banners wordt de SL 109 standaard geleverd in rollen van 50 meter lengte en een breedte van of 90 cm of 102 cm. Nadere informatie en ook monsters zijn bij ons op te vragen.

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl