ASLAN Print’nGo: Printen, Plakken, Klaar!

Wormer, maandag 1 juni 2015

 • Digitaaldruk-folies

  Digitaaldruk-folies

 • P E R S B E R I C H T

  ASLAN Print’nGo: Printen, Plakken, Klaar! 


  Wormer, 1 juni 2015.
  Hoewel Floor graphics een uiterst effectieve manier van reclame maken is, vormt het slipgevaar (met mogelijke schadeclaims van dien) wanneer de folie nat wordt, een essentieel aandachtspunt. Het is om die reden dat ASLAN al sedert jaren een speciaal laminaat in haar assortiment heeft om vloerfolies te voorzien van een anti-slip-laag met de hoogste veiligheidsklasse. 

  Met de nieuwe Print’nGo folie van ASLAN behoort ook het lamineren nu tot het verleden. Print’nGo folie laat zich eenvoudig bedrukken met alle gangbare inkten (solvent -, eco-solvent -, UV-drogende - en zeefdruk-inkten). Het is tegelijkertijd zo kras-vast en “ruw” dat het extra aanbrengen van een laminaat overbodig is. Print’nGo is in overeenstemming met de hoogst mogelijke slip-beschermingsklasse R13 als ook met de normering voor “slipgevaar, met blote voeten, op nat-belaste ondergronden” conform DIN 51097 (klasse B). Zelfs bij een nat oppervlak is het slipgevaar dus geminimaliseerd. De folie beschikt over een verzekeringscertificaat tegen persoonlijke schade als gevolg van uitglijden.

  Met andere woorden: Printen – Plakken – Klaar!

  Print’nGo folie is leverbaar in wit (DFP 43) en transparant (DFP44), rollengte: 25 m, rolbreedte: 137 cm.


  Voor meer informatie over de digital print- en de andere ASLAN folies, of het aanvragen van monsters kunt u terecht op www.aslan-schwarz.com en www.jwb-ceka.nl.
  ASLAN folies worden in de Benelux geleverd door Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  __________________________________________________________________________________________
   
  Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.  
  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.is dé groothandel in boekbinders-, restauratie- en conservatiematerialen, zelfklevende folies en speciaal papieren. Daarnaast voert het bedrijf een uitgebreid assortiment metaalwaren (katernspelden, mechanieken, papierneerhouders, holnieten, busschroeven, boekhoeken, geweerknopjes, etc.) en kunststofwaren (PVC afdeklijsten, bind- en klemruggen, busschroeven, clickbindingen etc.). In een magazijn van circa 2.000 m² worden meer dan 5.000 verschillende artikelen in de meest uiteenlopende uitvoeringen op voorraad gehouden. Samen met haar partners, allen erkende leveranciers, komt het bedrijf tegemoet aan de eisen van de tegenwoordige klant: het juiste materiaal, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd.[www.jwb-ceka.nl]
   
   
  ASLAN, Schwarz GmbH & CO KG
  ASLAN, Schwarz GmbH, in Overath (D), dat in mei dit jaar haar 65-jarig bestaan vierde, is een familiebedrijf en innovator in de techniek van zelfklevende folies. ASALN is succesvol in de ontwikkeling, productie en het wereldwijd vermarkten van hoogwaardige, zelfklevende folies voor reclame-, communicatie-, en industrie-toepassingen. Naast het standaard assortiment biedt ASLAN op maat gemaakte, klant specifieke oplossingen. Belangrijkste markt en zwaartepunt in het assortiment, ligt bij ‘reclame techniek en digitaal druk’. Daarnaast heeft het een omvangrijk portfolio voor verschillende andere markten zoals glasdecoratie, boek & bureau, industrie & handwerk, hobby etc.  [www.aslan-schwarz.com]

                                                                                                    -o-o-o-
   
  Voor meer informatie:
   
  Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.
  J.C. van Ede
  T: 075 621 1001  F: 075 621 6811  E: info@jwb-ceka.nl   W: www.jwb-ceka.nl