Nieuw: ASLAN FerroSoft

Wormer, maandag 20 maart 2017

 • Bordfolies

  Bordfolies

 • Flexibele, magneet houdende folie in drie verschillende uitvoeringen.

  Met de nieuwe FerroSoft folie introduceert ASLAN, de Duitse fabrikant van zelfklevende folies, maar liefst drie nieuwe ferro folies. Een voor digitaal druk, een whiteboard-uitvoering en een antraciet kleurige folie. De nieuwe folies zijn zeer soepel en flexibel en laten zich dus eenvoudig verwerken. Zo ‘loopt’ de folie probleemloos door iedere printer, kan ze in iedere vorm gesneden worden en na verdere veredeling ook eenvoudig opgerold vervoerd en opgeslagen worden.

  Ferrofolies toveren iedere gladde ondergrond om in een magneet houdend oppervlak. Door de flexibiliteit van de folie kan ieder creatief idee worden gerealiseerd.

  FerroPrint ASLAN FF 480 is de nieuwe bedrukbare folie in mat wit. De folie laat zich eenvoudig bedrukken met solvent-, eco-solvent, UV-drogende en latex inkten. De ‘soft’-uitvoering maakt, als gezegd, een probleemloos transport door iedere printer mogelijk. Verdere veredeling kan vervolgens met bord- en whiteboard folie worden gerealiseerd. Het resultaat; een bedrukt, magneet houdend, met krijt of met whiteboard marker te beschrijven oppervlak.

  De FerroSoft Whiteboard ASLAN FF 550 is de standaard ‘2 in 1’-folie. De FF 550 combineert de magneet houdende eigenschappen met alle mogelijkheden van een whiteboard. Magneet houdend en gemakkelijk te beschrijven en weer schoon te maken.

  De FerroSoft 410 is een “gewone” grijze ferrofolie waarmee ieder creatief idee gerealiseerd kan worden. Of verdere veredeling nu wordt gerealiseerd met bord-, whiteboard-, of gewone kleurfolies.

  De nieuwe, zelfklevende FerroSoft-folies zijn REACH conform en per direct leverbaar in rollen van 12 meter x 1,01 m.

   

  Nadere informatie en ook monsters zijn op te vragen middels het contactformulier van de site of per telefoon +31 (0) 75 621 1001.

   


  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  T: +31 (0)75 621 1001
  F: +31 (0)75 621 6811
  info@jwb-ceka.nl
  www.jwb-ceka.nl