ASLAN kleurfolie C118 soft serie; REACH-conform en twee nieuwe kleuren.

Wormer, woensdag 7 oktober 2015

 • Kleurfolies

  Kleurfolies

 • P E R S B E R I C H T

   

  ASLAN kleurfolie C118 soft serie nu volledig REACH-conform en uitgebreid met twee nieuwe kleuren.

  Wormer, 7 oktober, 2015.
  Met de doorgevoerde aanpassingen in de opake, polymere kleurenfilm ASLAN C 118 Soft-serie, is deze Premium kleurfolie nu volle REACH-conform. Daar bovenop zijn twee nieuwe kleuren toegevoegd. Lange termijn projecten kunnen nu ook in mat zwart en wit ontworpen worden.

  C 118 onderscheidt zich vanwege de excellente opaciteit. Geplotte tekst of afbeeldingen laten zich gemakkelijk van het dekblad verwijderen. Dankzij de hoge flexibiliteit van de film is deze niet alleen geschikt voor gladde oppervlakken, maar kan ze ook prima worden verkleefd op een golvende, gebogen ondergrond. Daarmee biedt de C 118 een perfecte oplossing voor een creatief design van (reclame-)borden, glasoppervlakken en auto’s (geplotte afbeeldingen).

  De rolafmetingen van de 90 µm dikke film zijn: 25 m x 125 cm.

  Voor het vernieuwen, herstellen van reeds gerealiseerde projecten, is van een aantal uitlopende kleuren, nog een beperkte voorraad beschikbaar.
  Voor meer informatie over de glasdecor- en de andere ASLAN folies, of het aanvragen van monsters kunt u terecht op www.aslan-schwarz.com en www.jwb-ceka.nl.

  ASLAN folies worden in de Benelux geleverd door Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  ______________________________________________________________________________________

  Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.
  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.is dé groothandel in boekbinders-, restauratie- en conservatiematerialen, zelfklevende folies en speciaal papieren. Daarnaast voert het bedrijf een uitgebreid assortiment metaalwaren (katernspelden, mechanieken, papierneerhouders, holnieten, busschroeven, boekhoeken, geweerknopjes, etc.) en kunststofwaren (PVC afdeklijsten, bind- en klemruggen, busschroeven, clickbindingen etc.). In een magazijn van circa 2.000 m² worden meer dan 5.000 verschillende artikelen in de meest uiteenlopende uitvoeringen op voorraad gehouden. Samen met haar partners, allen erkende leveranciers, komt het bedrijf tegemoet aan de eisen van de tegenwoordige klant: het juiste materiaal, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, op de juiste tijd.[www.jwb-ceka.nl]

   

  ASLAN, Schwarz GmbH & CO KG
  ASLAN, Schwarz GmbH, in Overath (D), is een privaat familiebedrijf en al 65 jaar innovator in de techniek van zelfklevende folies. Als specialist in zelfklevende folies, ontwikkelt en produceert ASLAN unieke, hoge kwaliteit producten, die wereldwijd worden gedistribueerd. Naast de het brede assortiment biedt ASLAN verschillende op-maat oplossingen, afgestemd op de individuele eisen van de klant. [www.aslan-schwarz.com]

                                                                        -o-o-o-

   

  Voor meer informatie:

  Verenigde Bedrijven Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.
  J.C. van Ede
  T: 075 621 1001
  F: 075 621 6811
  E: info@jwb-ceka.nl
  W: www.jwb-ceka.nl