• Dozen - zuurvrij (ICN)

  Dozen - zuurvrij (ICN)

 • Papier - zuurvrij

  Papier - zuurvrij

 • Gaas, crêpe, ruggenbord, garens

  Gaas, crêpe, ruggenbord, garens

 • Bergingsmaterialen - polyester

  Bergingsmaterialen - polyester

 • (Boek-)bandmaterialen

  (Boek-)bandmaterialen

 • Nieuw

  Nieuw

 • Welkom bij JWB

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.

  En welkom op onze site!

  U vindt hier ons leveringsprogramma, maar let wel; ons assortiment is nog veel groter. Wij vertegenwoordigen vele fabrieken en zijn u daarnaast graag van dienst om specifieke producten en oplossingen voor u te zoeken, of te ontwikkelen. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld nieuwe archief-, conservatieoplossingen. Soms samen met, of in opdracht van een klant. Soms op eigen initiatief. We introduceren nieuwe bandmaterialen. Of nieuwe, nog betere, mooiere folies voor bijvoorbeeld interieurdesign, boekbescherming, of reclame-toepassingen. Een ding houden wij echter ook steevast in het oog: 'het verleden'. Wij realiseren ons terdege waar onze roots liggen... In den beginne was er ene meneer Wijsmuller die een leerlooierij had en in 1777, van de afgezant van Napoleon, het recht kreeg om belasting te betalen. (Kom daar tegenwoordig maar eens om!)

  Wij nodigen u uit onze site uitgebreid te bekijken en te onderzoeken. En mocht u een onvolkomenheid aantreffen: neem het ons niet kwalijk, maar meld het ons. Dan passen wij het snel aan.

  Overigens; voor u verder klikt: het hebben van een site betekent absoluut niet dat wij onze communicatie met u als onze klant elektronisch willen 'afhandelen'. Sterker nog; wij zijn overtuigd van de kracht en waarde van het gesproken woord. Over de telefoon, of elkaar recht in de ogen kijkend. Bij u aan tafel, of bij ons. U zegt het maar.

  Voor een eerste kennismaking bekijkt u onze bedrijfsvideo.

  Vriendelijke groet,

  Cora, Inge, Jan-Christiaan, Jeanet, Mirelle, Nathalie, Nelleke, Nicole, Oscar, Petra, Robert, Ronald en Thomas.