• Dozen - zuurvrij (ICN)

  Dozen - zuurvrij (ICN)

 • Papier - zuurvrij

  Papier - zuurvrij

 • Aanbieding

  Aanbieding

 • Folies - zelfklevend

  Folies - zelfklevend

 • (Boek-)bandmaterialen

  (Boek-)bandmaterialen

 • Nieuw

  Nieuw

 • Welkom bij JWB ...

  Jansen-Wijsmuller & Beuns B.V.


  LAATSTE NIEUWS

  [17.08.2020] Meer en meer landen (regio's, steden) krijgen de code oranje; specialisten schuiven hun angst voor en tweede golf niet meer onder stoelen of banken; en ook met het einde van de zomer komt de gevreesde herfst en winter voorzichtig in zicht. Wij zijn wel de laatste die menen de wijsheid omtrent Covid-19 in pacht te hebben, om van een oplossing maar helemaal niet te spreken.

  Met ons bescheiden en tegelijk trotse bedrijf doen we er alles aan om voor u en ons, veilig te werken en tegelijk onze service op een hoog niveau te houden. Wij hopen dat u dat zo ook ervaart. Maar mocht dat anders zijn, neemt u dan vooral contact met ons op. Wij kijken graag waar en hoe wij ons kunnen verbeteren. Uiteraard binnen alle beperkingen die deze tijd (helaas) met zich meebrengt.

  Wij wensen u een mooie en bovenal een gezonde na-zomer.

  -/-/-/-

   

  ... en (uiteraard) welkom op onze site!

  U vindt hier ons leveringsprogramma, maar let wel; ons assortiment is nog veel groter. Wij vertegenwoordigen vele fabrieken en zijn u daarnaast graag van dienst om specifieke producten en oplossingen voor u te zoeken, of te ontwikkelen. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld nieuwe archief-, conservatieoplossingen. Soms samen met, of in opdracht van een klant. Soms op eigen initiatief. We introduceren nieuwe bandmaterialen. Of nieuwe, nog betere, mooiere folies voor bijvoorbeeld interieurdesign, boekbescherming, of reclame-toepassingen. Een ding houden wij echter ook steevast in het oog: 'het verleden'. Wij realiseren ons terdege waar onze roots liggen... In den beginne was er ene meneer Wijsmuller die een leerlooierij had en in 1777, van de afgezant van Napoleon, het recht kreeg om belasting te betalen. (Kom daar tegenwoordig maar eens om!)

  Wij nodigen u uit onze site uitgebreid te bekijken en te onderzoeken. En mocht u een onvolkomenheid aantreffen: neem het ons niet kwalijk, maar meld het ons. Dan passen wij het snel aan.

  Overigens; voor u verder klikt: het hebben van een site betekent absoluut niet dat wij onze communicatie met u als onze klant elektronisch willen 'afhandelen'. Sterker nog; wij zijn overtuigd van de kracht en waarde van het gesproken woord. Over de telefoon, of elkaar recht in de ogen kijkend. Bij u aan tafel, of bij ons. U zegt het maar.

  Voor een eerste kennismaking bekijkt u onze bedrijfsvideo.

  Vriendelijke groet,

  Cora, Inge, Jan-Christiaan, Jeanet, Mirelle, Nathalie, Nelleke, Nicole, Oscar, Petra, Robert, Ronald en Thomas.